Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja web stranice Conversio-solar.hr, koja se nalazi na domeni su kako slijedi:

Opće informacije
Web stranica je vlasništvo tvrtke Conversio solar energy d.o.o. (u daljnjem tekstu “vlasnik stranice”). Pristupom i korištenjem web stranice, korisnik prihvaća ove Opće uvjete korištenja.

Korištenje web stranice
Svi sadržaji na web stranici su zaštićeni autorskim pravima te se ne smiju reproducirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način bez prethodnog pisanog odobrenja vlasnika stranice.

Korisnik se obvezuje ne koristiti web stranicu u svrhu kršenja zakona, uključujući, ali ne ograničavajući se na kršenje autorskih prava i intelektualnog vlasništva, distribuciju virusa, izvođenje napada na mrežu i sl.

Poveznice na druge web stranice
Web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Vlasnik stranice ne preuzima odgovornost za sadržaj tih stranica i ne može biti odgovoran za eventualne štete koje korisnik može pretrpjeti pristupom tim stranicama.

Zaštita privatnosti
Vlasnik stranice poštuje privatnost korisnika te se obvezuje štititi osobne podatke korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Izmjena Općih uvjeta korištenja
Vlasnik stranice zadržava pravo izmjene ovih Općih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez obvezne prethodne obavijesti korisnika. Korisnik se obvezuje redovito provjeravati uvjete korištenja radi pravovremenog informiranja o eventualnim izmjenama.

Kontakt
Za sva pitanja, komentare ili pritužbe u vezi s korištenjem web stranice , korisnik se može obratiti na sljedeću adresu e-pošte: info@conversio.hr

Ovi Opći uvjeti korištenja su važeći od datuma pristupa web stranici

Naziv poslovnog subjekta: 
CONVERSIO SOLAR ENERGY društvo s ograničenom odgovornošću za poslovne usluge i trgovinu, Sjedište: Zagreb (Grad Zagreb) Vrbani 15, upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu Temeljni kapital: 50.000,00 euro u cjelosti unešen u društvo. Član uprave Dragomir Gabrić zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

MBS 081544412
OIB 25408875171
EUID HRSR.081544412