Usluge

Vaš tim stručnjaka za obnovljive izvore energije

Zajedno sa snagom sunca i vjetra oblikujemo put prema Vašoj samoodrživoj energetskoj budućnosti. Svaki klijent ima jedinstvene zahtjeve i naš tim specijalista će iskomunicirati Vaše želje i potrebe prije procesa planiranja.

Vaš tim stručnjaka za obnovljive izvore energije

Zajedno sa snagom sunca i vjetra oblikujemo put prema Vašoj samoodrživoj energetskoj budućnosti. Svaki klijent ima jedinstvene zahtjeve i naš tim specijalista će iskomunicirati Vaše želje i potrebe prije procesa planiranja.

Snagom sunca

Fotonaponski sustavi

Od krova garaže, obiteljske kuće, poljoprivredenog gospodarstva do industrijskih kompleksa. Bilo da se radi o sustavima spojenim na elektrodistribucijsku mrežu (On-Grid), hibridnim ili potpuno autonomnim sustavima (Off-Grid). Poslovnim (B2B), javnim (općine, lokalne zajednice) i rezidencijalnim (kućni, mali, OPG) korisnicima nudimo priliku da uštede novac i smanje ovisnost o fosilnim gorivima.

Image

Image

Snagom električne energije

Baterijski sustavi


Električne instalacije i stanice za punjenje važne su komponente električne infrastrukture potrebne za korištenje obnovljivih izvora energije i električnih vozila. Mi smo vaš kontakt za cjelovita rješenja iz jednog izvora.


Snagom novih tehnologija

Povezivanje s inteligentnim sustavima

Suvremeni energetski sustavi omogućuju širok raspon mogućnosti integracije sa sustavima obnovljive energije. Dizalice topline, inteligentni sustavi hlađenja. Naše elektrane ćemo integrirati u inteligentne sustave i rješenja za vašu novu zgradu ili postojeću nekretninu. Centralno upravljanje i kontrola za udoban i ugodan način korištenja, i visoku kvalitetu života.

Image

7 koraka do rješenja

Korak po korak do cilja

Bilo da planirate novu instalaciju ili želite nadograditi postojeći sustav, naš tim stručnjaka bit će uz Vas na svakom koraku.


1. Pregled lokacije

Posjetiti ćemo Vašu lokaciju i dogovoriti sve parametre projekta. Zabilježeni podaci će biti polazište za projekt.

2. Ponuda

Pripremiti ćemo Vam individualnu ponudu sukladno Vašim željama i projektnim specifikacijama.

3. Potpis ugovora

Nakon detaljnih razgovora i objašnjenju kompletne ponude, radujemo se potpisu ugovora o realizaciji. Na taj način pokrećemo sve naredne korake od nabave opreme do konačne instalacije.

4. Zastupanje u procesu ishođenja dozvola i odobrenja

Uz vašu punomoć, naš tim stručnjaka će se pobrinuti za dozvole i odobrenja relevantnim tijelima i prezentirati Vam mogućnosti financiranja koje su Vam na raspolaganju.

5. Isporuka opreme i izgradnja

Po dogovoru sa Vama pokrećemo proces izgradnje elektrane.

6. Instalacija i puštanje u pogon

Obavlja se probni rad, obuka upravljanja sustavom i aplikacijom, izrađuje se zapisnik o primopredaji te se o završetku prijavljuje mrežnom operateru.

7. Završetak projekta

Izdajemo jamstva i garancije. Dogovaramo usluge održavanja i servisiranja u praktičnim paketima.