Naša MisijaImage

"Naša misija je da omogućimo klijentima najbolja rješenja, kako bi postali neovisni i samoodrživi uz korištenje obnovljivih izvora energije. Naše tehnologije osiguravaju čiste, tihe, pouzdane i isplative izvore energije. Omogućavamo pojedincima, tvrtkama i lokalnim zajednicama da preuzmu kontrolu nad svojim energetskim potrebama."

Roland Kump CEO Conversio Energie

O nama

Ponosni smo da Vam možemo predstaviti korake koje je naša mlada tvrtka napravila kako bi Vam danas mogla ponuditi najširi spektar vrhunskih usluga.

Vodeca austrijska firma za solarne panele
2016
OSNOVAN CONVERSIO AUSTRIA

Gosp.Johannes Hofer osniva tvrtku sa idejom da korisnicima omogući samoodrživost i energetsku neovisnost uz izvore čiste energije.


2019
ŠIRENJE POSLOVANJA

Sa uspješnom akvizicijom tradicionalne tvrtke Elekto Kavalirek iz Austrije, počinje postepeni rast i stvaranje grupe poduzeća iz elektro branše.

Conversio Energie Hrvatska

Image
2023
CONVERSIO AUSTRIA POSTAJE CONVERSIO GROUP

S promjenom u Conversio Grupu, želimo se jasno pozicionirati kao vodeći europski pružatelj samodostatnog i održivog načina života.
Unutar Conversio Grupe, tvrtka Conversio Energie preuzima osnovnu djelatnost konceptualizacije i planiranja sustava obnovljivih izvora energije.


2024
HRVATSKA

U 2023. godini, ponosno smo otvorili produžnicu Conversio Solar Energy u srcu Zagreba, kao i akademiju za školovanje montera i električara solarnih elektrana, proširujući naš utjecaj i pružajući održiva rješenja za buduće generacije.

Solarne Elektrane Elektricar

O nama

Ponosni smo da Vam možemo predstaviti korake koje je naša mlada tvrtka napravila kako bi Vam danas mogla ponuditi najširi spektar vhunskih usluga.

2016
Osnovan Conversio Austrija
Gosp.Johannes Hofer osniva tvrtku sa idejom da korisnicima omogući samoodrživost i energetsku neovisnost uz izvore čiste energije.

2019
Širenje poslovanja
Sa uspješnom akvizicijom tradicionalne tvrtke Elekto Kavalirek iz Austrije, počinje postepeni rast i stvaranje grupe poduzeća iz elektro branše.

2023
Conversio Austria postaje Conversio Group
Stvaranjem Conversio Grupe želimo se jasno pozicionirati kao vodeći dobavljač i projektant rješenja za samoodrživi i samodostatni lifestyle. U Conversio Grupi (36 tvrtki), Conversio Energie preuzima bazne poslove osmišljavanja i planiranja sustava obnovljih izvora energije.

HRVATSKA
Conversio Grupa je prepoznala potencijal našeg tržita. Nakon otvaranja najvećeg edukacijskog centra www.Conversio-Academy.com za obuku naših specijalista, električara I monter, osnovana je 37 članica naše grupe Conversio SOLAR Energy d.o.o. Uz 2500 instaliranih objekata u Europi, nudimo iskustvo, znanje i povjerenje našim klijentima. Kao velika grupacija sa centralnom nabavom osiguravamo kvalitetu po povoljnim cijenama. Od projektiranja do izvedbe sve obavljaju naši stručnjaci, bez korištenja vanjskih suradnika.

 Zašto odabrati nas?

Zašto je naša Grupacija drugačija? Čime se razlikujemo od konkurencije?
- preko 2500 instaliranih elektrana u Europi
- europska kvaliteta i poslovnost
- 7 godina iskustva
- preko 450 zaposlenih specijalista na nivou grupacije
- grancija od 12 do 30 godina
- koristimo samo najkvalitetniju opremu, a možemo jer ponuditi po vrlo konkurentnim cijenama jer imamo centralnu nabavu na nivou grupacije
- sve poslove obavljaju naši specijalisti (ne koristimo podizvođače), i tako imamo cijeli proces pod kontrolom
- partnerstvo sa najvećim svjetskim imenima
- sve naše elektrane su skalabilne i lako dogradive
- kratki rokovi realizacije
- najpovoljnija cijena na tržištu
- u Vaše ime obavljamo sve administrativne poslove i osiguravamo potrebne dozvole i suglasnosti

 

 

Partnerstva

Suradnja je ključ uspjeha. Radimo sa svjetski poznatim tvrtkama i organizacijama koje dijele naše vizije. Suradnja nam omogućava da postižemo vrhunske rezultate i jamčimo sigurnost našim klijentima.

 

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image